search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Μπακογιάννης: Οι πολίτες ζητούν «τα προφανή που λείπουν»

22.03.2019 17:51
Μπακογιάννη για το συνωστισμό στην Ομόνοια: Δεν ξέρω πολύ κόσμο που ζήτησε συγγνώμη (Video) - Media

 

Ζητούμενο για τους πολίτες των Αθηνών είναι «τα πολύ απλά και βασικά» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης , επισημαίνοντας ότι αυτά ζητούν οι δημότες.

«Ούτε φαραωνικά, ούτε μεγαλεπήβολα ζητούν. Τα προφανή που λείπουν», υπογραμμίζει , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και τον δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

«Γι’ αυτό αφετηρία του προγράμματος μας είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας, δηλαδή η καθαριότητα, η ασφάλεια, ο φωτισμός, το πράσινο και η χρήση του δημόσιου χώρου. Τα πολλά μικρά που κάνουν τα μεγάλα» σημειώνει.

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτήσει και στην ανάγκη συνεργασιών, είπε ότι « ο δήμαρχος αντλεί την δύναμή του από τους δημότες και τα μέλη του δημοτικού και των κοινοτικών Συμβουλίων.

Χωρίς συναίνεση, συνεργασία και συνεννόηση για τα βασικά, ελάχιστα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Η απόδειξη γι’ αυτό δεν είναι άλλη από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας. Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά υπάρχουν υποψήφιοι στον συνδυασμό μας οι οποίοι μέχρι πριν από λίγα χρόνια βρίσκονταν σε τέσσερις διαφορετικές παρατάξεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39