search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:18
MENU CLOSE

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Μεγάλωνα σε ένα χωριό ως o αδερφός της ανάπηρης»

23.03.2019 06:51
Γιώργος Γιαννόπουλος: Η αδιάκριτη ερώτηση για την απιστία που τον έφερε σε αμηχανία (Video) - Media

 

Πρόσφατα ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν μας κρατά συντροφιά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha To σόι σου, αποκάλυψε πως «έχασε» την αδερφή του, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του εξομολογήθηκε πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια στο χωριό.

«Είμαστε πέντε αγαπημένα αδέρφια που εισέπραξαν πολλή αγάπη από τους γονείς τους. Έχω μοναδικές εικόνες και μυρωδιές της παιδικής μου ηλικίας. Το ότι δεν έκανα δική μου οικογένεια, και το λέω για πρώτη φορά, ήταν ότι η μεγάλη μας αδερφή γεννήθηκε με σύνδρομο down. Ίσως να ήταν ο ανασταλτικός παράγων και ένας εσωτερικός φόβος στο να μην παντρευτεί κανένας μας εκτός από τον έναν αδερφό μου που έφερε στον κόσμο δυο παιδιά υγιέστατα. Οι υπόλοιποι φοβόμασταν μη μας ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην οικογένεια. Ακόμα και τώρα το ψάχνω πριν γίνω πατέρας. Μεγάλωνα σε ένα χωριό ως ο αδερφός της ανάπηρης. Εν τούτοις εγώ το μειονέκτημα το έκανα πλεονέκτημα! Πέρασα όλα μου τα χρόνια μαζί της χωρίς κανένα πρόβλημα», ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο Full Life.

Πηγή: gossip-tv

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14