search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:29
MENU CLOSE

«Μίλησε σαν βλάκας» – Αντιπρόεδρος ΣΑΤΑ για τον ταξιτζή στη Βουλιαγμένης

23.03.2019 07:30
«Μίλησε σαν βλάκας» - Αντιπρόεδρος ΣΑΤΑ για τον ταξιτζή στη Βουλιαγμένης - Media

 

Για τον οδηγό ταξί που αρνήθηκε να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα μετά τα πυρά που δέχθηκε από τον 87χρονο αντιπτέραρχο στη Βουλιαγμένης μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ, Κώστας Δήμος.

«Ο συνάδελφος βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ο τροπος που αντέδρασε δεν ήταν αυτός που έπρεπε να είναι. Δεν επικροτούμε τη συμπεριφορά του αλλά να σκεφτεί κανείς τι θα έκανε και ο ίδιος αν έβλεπε άνθρωπο αιμόφυρτο μπροστά του. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς άνθρωπος το αίμα» είπε ο κ. Δήμος.

Όπως εξήγησε αυτό που εξόργισε τους ταξιτζήδες ήταν ο τρόπος με τον οποίο μίλησε αμέσως μετά το έγκλημα στη Βουλιαγμένης με τη νεκρή γυναίκα από τα πυρά του αντιπτεράρχου που στη συνέχεια αυτοκτόνησε. «Εκείνο που είναι κατακριτέο είναι ο τρόπος που μίλησε. Μπαίνει ένα ερώτημα, είναι έτσι ή του βγήκε αυτό το πράγμα στην αντίδρασή του πάνω; Θα έπρεπε να καλέσει βοήθεια, να μιλήσει όμορφα, να αντιδράσει τελείως διαφορετικά. Δεν έπρεπε να μιλήσει σαν βλάκας σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Ο κ. Δήμος εξέφρασε την ελπίδα «ότι έχει κατανοήσει το μέγεθος της βλακείας που έκανε για το πώς μίλησε στα μέσα ενημέρωσης και να αισθάνεται άσχημα» επισημαίνοντας ότι οι ταξιτζήδες είναι «ένας πολυπληθής κλάδος που έχει δώσει δείγματα γραφής σε ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια που έχουν ξεχάσει χαρτιά και χρήματα και τα έχουν παραδώσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:28