search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:58
MENU CLOSE

Open: Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το κανάλι του Σαββίδη

23.03.2019 09:03
Πρωτιά στο δυναμικό κοινό για πρωινή εκπομπή του Open TV - Media

 

Το κανάλι της Παιανίας Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, προσπαθεί να «μπει» στα σπίτια των τηλεθεατών. Άλλοτε το καταφέρνει και άλλοτε όχι.

Χθες το βράδυ, ήταν ομολογουμένως μια κακή βραδιά για το κανάλι της Παιανίας καθώς η επιλογή της προβολής της ταινίας « Η ζωή του Πι» κυριολεκτικά πάτωσε στην τηλεθέαση, με 4% έναντι των ανταγωνιστών.

Όμως το Open έχει αρχίσει και ανεβαίνει στην εκτίμηση του κόσμου καθώς προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τα άλλα κανάλια και «χτίσει» το δικό του κοινό. Έχει επενδύσει σε πολυδάπανες παραγωγές ενώ σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα «φλερτάρουν» μαζί του, αποσκοπώντας σε συνεργασία. Αυτό από μόνο του δείχνει…πολλά!

Με υπομονή και με προσοχή (στις επιλογές ταινιών) θα έρθουν σίγουρα καλύτερες μέρες για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, που έχει επενδύσει μόνος του, σχεδόν όσα, όλοι οι άλλοι μαζί!

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Prime time:

  • AΝΤ1: Σουλειμάρκ, 16,4
  • ALPHA: Ρατατούης, 10,3
  • ΣΚΑΙ: Gala Power of love 12
  • STAR: Master chef, 32,5
  • OPEN: Η ζωή του ΠΙ, 4

Πηγή: neaselida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:58