search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:37
MENU CLOSE

Ο Acun δίνει «χρυσάφι» για να σώσει το Survivor

23.03.2019 11:59
Κορωνοϊός: Χαμός με το Survivor - Η οργή του Τούρκου υπουργού Υγείας με τον Acun Ilicali - Media

 

Από την πρώτη ημέρα προβολής του τρίτου κύκλου του «Survivor» έχουν περάσει σχεδόν πέντε εβδομάδες και σε αυτό το διάστημα η κατάσταση παραμένει ίδια, μη ικανοποιητικές πτήσεις στους πίνακες της Nielsen, διαφημιστικά έσοδα που δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνα προηγούμενων ετών και ένας παραγωγός να προσπαθεί να σώσει το «πλοίο» που οδεύει προς τα βράχια του Αγίου Δομίνικου.

Με ποσοστά που δεν ξεπερνούν το 15-16% στο σύνολο, ο Ατζούν Ιλίτζαλι, θεωρεί ότι οι προσθήκες νέων παικτών μπορούν να φέρουν την ανατροπή. Μέχρι στιγμής, όμως, όχι μόνο δεν έχει επέλθει η ανοδική πορεία του ριάλιτι, αλλά ίσα ίσα η ζημία ολοένα και μεγαλώνει για τον Ιλίτζαλι που καλείται να δώσει πολλές χιλιάδες ευρώ για να πείσει τους παίκτες να μπουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το tvkouskou, η Κατερίνα Δαλάκα, που συμμετείχε και στην περσινή σεζόν, φαίνεται ότι πήρε 200.000 ευρώ για να ταξιδέψει για δεύτερη φορά στη Δομινικανή Δημοκρατία, αφήνοντας στην άκρη και πάλι την αθλητική της πορεία. Η ξανθιά πρωταθλήτρια των 400 μ. αποτέλεσε για τον Mr. Survivor μία έξυπνη κίνηση για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κάτι που όμως αποδεικνύεται ότι δεν του «βγαίνει» στην πορεία του παιχνιδιού.

Έτσι, μετά την εν λόγω άφιξη, σειρά έχει ο Νιγηριανός παίκτης ποδοσφαίρου, Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο 36χρονος επιθετικός, που πριν από περίπου δύο χρόνια είχε αποκαλύψει πως έκανε αίτηση για το «Survivor», τελικά τα κατάφερε. Η άφιξη του στο ριάλιτι σίγουρα θα φέρει ανατροπές, καθώς είναι εκρηκτικός και γεννημένος νικητής. Βέβαια, για να πει το «ναι» έπαιξε ρόλο και το ποσό των 10.000 ευρώ που θα πάρει για κάθε εβδομάδα παραμονής του εκεί. Αν ο ποδοσφαιριστής παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για τους επόμενους 3,5 μήνες που απομένουν ως το τέλος του παιχνιδιού, θα καταφέρει να κερδίσει περίπου 140.000 ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.  

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, όμως, εκτός από τα παραπάνω έχει να αντιμετωπίσει και τα στελέχη του ΣΚΑΙ που επιθυμούν να θέσουν σε νέες βάσεις τη συνεργασία τους. Τα στελέχη έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικές διαπραγματεύσεις με τον παραγωγό με αίτημα το κάθε επεισόδιο να μειωθεί αναλογικά με την πτώση της τηλεθέασης. Να σημειωθεί, άλλωστε, ότι ακριβώς το αντίστροφο είχε γίνει την πρώτη σεζόν, όταν το κανάλι πλήρωνε στον Ατσουν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί αρχικά, λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών τηλεθέασης και των πολλών χρημάτων που έμπαιναν στα ταμεία από τις διαφημίσεις.

Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι θα βρουν τη χρυσή τομή, καθώς αντιλαμβάνονται τη μεγάλη ζημιά που έχει ήδη προκληθεί στα έσοδα του ΣΚΑΙ λόγω της μη ικανοποιητικής τηλεθέασης και του δυσανάλογου κόστους που έχει το ριάλιτι.

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:36