16/10/2019 07:46:59

Βουλγαράκης: Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά

Βουλγαράκης: Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά - Media

 

«Ήμουν 20 χρονιά βουλευτής της Αθήνας, αλλά και 10 χρόνια ήμουν απλός πολίτης της. Αυτό σημαίνει ότι ξέρω τι είναι αυτό που ζητάει ο πολίτης από την διοίκηση, αλλά και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει η διοίκηση για να πλησιάσει τον πολίτη. Δηλαδή μπορώ να βρω την χρυσή τομή ανάμεσα στην διοίκηση και στους πολίτες της», επισήμανε ο Γιώργος Βουλγαράκης στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky.

»Σήμερα λοιπόν, με κατασταλαγμένη την εμπειρία που έχω μέσα μου, είμαι ώριμος, έτοιμος και αποφασισμένος να το προσφέρω με πρακτικό τρόπο, ορατό και καθημερινό», πρόσθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

«Και το λέω αυτό, διότι συνήθως, όταν ακούς υποψήφιους δήμαρχους και όταν διαβάζεις τα προγράμματα τους ακούς για «φαραωνικά» έργα. Ακούς για αναπλάσεις που θα αλλάξουν το συμπάν, στο τέλος της ημέρας ούτε το 10% δεν πραγματοποιείται. Αυτό οφείλεται γιατί λείπει αυτός που πραγματικά θέλει να κάνει την δουλειά. Η Αθήνα αυτό έχει ανάγκη. Και εγώ δηλώνω καθαρά ότι είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά. Αυτό θέλω να κάνω», συνέχισε, μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.