25/02/2020 05:06:00

Διατηρήστε το ψωμί σας ολόφρεσκο μέχρι και για 6 μήνες!

Διατηρήστε το ψωμί σας ολόφρεσκο μέχρι και για 6 μήνες! - Media

Πόσες φορές σας έχει τύχει να πετάξετε ψωμί γιατί απλά δεν το φάγατε όλο και μπαγιάτεψε; Με το tip που σας δίνουμε παρακάτω, αυτό δεν πρόκειται να σας συμβεί ποτέ ξανά.

Να τι πρέπει να κάνετε:

Το πολύ μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα κόψετε για πρώτη φορά το ψωμί σας, κόψτε το όλο σε φέτες. Μην αφήσετε να περάσει η ώρα και μην το βάλετε στην κατάψυξη ολόκληρο.

Απλώστε ένα κομμάτι λαδόκολας σε ένα πιάτο και βάλτε πάνω όλες τις φέτες ψωμιού. Βάλτε το πιάτο στην κατάψυξη και αφήστε το εκεί ξεσκέπαστο μέχρι να παγώσει τελείως.

ψωμί

Μόλις παγώσουν οι φέτες ψωμιού μεταφέρετέ τις σε ένα σακουλάκι που κλείνει με ζίπερ αφαιρώντας όσο πιο πολύ αέρα γίνεται από αυτό.

Όταν θελήσετε να φάτε ψωμί βγάλτε όσες φέτες επιθυμείτε και αφήστε τις να ζεσταθούν σε θερμοκρασία δωματίου ή βάλτε τις κατευθείαν στην τοστιέρα. Η υφή του ψωμιού σας θα είναι τόσο τέλεια λες και μόλις το αγοράσατε.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φυλάξετε ψωμί στην κατάψυξη μέχρι και για 6 μήνες.

Πηγή: spirossoulis.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.