search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Διατηρήστε το ψωμί σας ολόφρεσκο μέχρι και για 6 μήνες!

23.03.2019 14:10
Διατηρήστε το ψωμί σας ολόφρεσκο μέχρι και για 6 μήνες! - Media

Πόσες φορές σας έχει τύχει να πετάξετε ψωμί γιατί απλά δεν το φάγατε όλο και μπαγιάτεψε; Με το tip που σας δίνουμε παρακάτω, αυτό δεν πρόκειται να σας συμβεί ποτέ ξανά.

Να τι πρέπει να κάνετε:

Το πολύ μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα κόψετε για πρώτη φορά το ψωμί σας, κόψτε το όλο σε φέτες. Μην αφήσετε να περάσει η ώρα και μην το βάλετε στην κατάψυξη ολόκληρο.

Απλώστε ένα κομμάτι λαδόκολας σε ένα πιάτο και βάλτε πάνω όλες τις φέτες ψωμιού. Βάλτε το πιάτο στην κατάψυξη και αφήστε το εκεί ξεσκέπαστο μέχρι να παγώσει τελείως.

ψωμί

Μόλις παγώσουν οι φέτες ψωμιού μεταφέρετέ τις σε ένα σακουλάκι που κλείνει με ζίπερ αφαιρώντας όσο πιο πολύ αέρα γίνεται από αυτό.

Όταν θελήσετε να φάτε ψωμί βγάλτε όσες φέτες επιθυμείτε και αφήστε τις να ζεσταθούν σε θερμοκρασία δωματίου ή βάλτε τις κατευθείαν στην τοστιέρα. Η υφή του ψωμιού σας θα είναι τόσο τέλεια λες και μόλις το αγοράσατε.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φυλάξετε ψωμί στην κατάψυξη μέχρι και για 6 μήνες.

Πηγή: spirossoulis.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:22