search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:32
MENU CLOSE

Εξοργιστική η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: «Πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές πλάι του» λέει για τα θύματα του Τζάκσον

23.03.2019 14:34
Εξοργιστική η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: «Πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές πλάι του» λέει για τα θύματα του Τζάκσον    - Media

 

Την υποστήριξή της στον Μάικλ Τζάκσον εξέφρασε η ηθοποιός Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, με συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Times of London», αναφορικά με τις αντιδράσεις μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland». 

Σχολιάζοντας τους άνδρες που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον για συστηματική σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, η Στρέιζαντ τόνισε πως οι άντρες που τον κατηγορούν πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές πλάι στον τραγουδιστή στη νεαρή τους ηλικία και ότι αυτό που τους συνέβη «δεν τους σκότωσε».

«Ήταν ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί ως παιδιά, και ό,τι κι αν τους συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε κιόλας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η 76χρονης συνέχισε λέγοντας πως πιστεύει τους ισχυρισμούς των δύο αντρών, αλλά πως στεναχωριέται τόσο γι’ αυτούς όσο και για τον Μάικλ Τζάκσον, του οποίου «οι σεξουαλικές ανάγκες ήταν αυτές που ήταν, εξαιτίας της δικής του παιδικής ηλικίας ή του DNA του» και πως για όλα φταίνε οι γονείς των παιδιών και κανείς άλλος.

«Μπορεί να λέτε ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, αλλά αυτά τα παιδιά, όπως τους ακούσατε να λένε, ήταν πολύ ευτυχισμένα που βρίσκονταν εκεί. Είναι και οι δύο παντρεμένοι και έχουν και οι δύο παιδιά, άρα δεν τους σκότωσε», είπε η ηθοποιός, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:32