search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:11
MENU CLOSE

Eurovision: «Μαθήματα σολφέζ» από τον Πασχάλη στην Katerine Duska (Video)

23.03.2019 16:00
Eurovision: «Μαθήματα σολφέζ» από τον Πασχάλη στην Katerine Duska (Video) - Media

 

Για το «Μάθημα σολφέζ» και την τύχη του στη Eurovision αλλά και για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό μίλησε ο Πασχάλης στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

«Μου αρέσει πάρα πολύ το φετινό τραγούδι και πολύ περισσότερο μου αρέσει που η τραγουδίστρια έχει έναν δικό της χαρακτήρα. Της εύχομαι καλή τύχη γιατί τη χρειάζεται στον διαγωνισμό και να έρθει σε μια καλή θέση», είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στην Katerine Duska και το Better Love.

Γυρνώντας χρόνια πίσω, στο 1977, όταν συμμετείχε στο διαγωνισμό μαζί με τους Robert Williams, Μαριάννα Τόλη και Μπέσυ Αργυράκη, ο Πασχάλης θυμήθηκε το «Μάθημα σολφέζ» που έφτασε στην 5η θέση. 

«Θυμάμαι πάρα πολλά ωραία πράγματα και, κυρίως, τη δουλειά που κάναμε. Θα φέρναμε καλύτερο αποτέλεσμα αν ήμασταν πιο τυχεροί. Όταν σου στήνουν τα μικρόφωνα και σου τα στήνουν λάθος, λες ‘τώρα τι έγινε, γιατί τα έστησαν λάθος;’. Θα πεις ότι έγινε εσκεμμένα ή ότι ήταν τυχαίο γεγονός. Πρέπει, λοιπόν, να συναινέσει και η τύχη», είπε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:11