search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:32
MENU CLOSE

Κοινή εμφάνιση Πάμελα Άντερσον-Γιάνη Βαρουφάκη – Στηρίζει Diem 25!

24.03.2019 09:46
Κοινή εμφάνιση Πάμελα Άντερσον-Γιάνη Βαρουφάκη - Στηρίζει Diem 25! - Media

 

Το «παρών» σε εκδήλωση του Diem 25, του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, πρόκειται να δώσει η Πάμελα Άντερσον.

Η γνωστή ηθοποιός και ο Έλληνας πολιτικός θα συναντηθούν τη Δευτέρα Δευτέρα 25 Μαρτίου στο θέατρο Bozar των Βρυξελλών, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση του Diem 25. H Πάμελα έχει συστρατευτεί με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο στηρίζει μέσω retweets

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, εκτός από τον Γιάνη Βαρουφάκη θα παρευρεθεί και ο πρώην ηγέτης των Γάλλων σοσιαλιστών, Μπενουά Αμόν, η σύζυγος του αρχηγού των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, Λόρα Άλβαρεζ, ο Γερμανός φιλόσοφος Σρέκο Χόρβατ, ενώ θα παρουσιαστούν και βίντεο από στενούς συμμάχους του πρώην υπουργού Οικονομικών, όπως από τον Σλοβένο φιλόσοφο Σλάβοϊ Ζίζεκ, ο οποίος άλλωστε είναι και συνιδρυτής του κόμματος.

Σε σχετική ανάρτησή της στο Twitter, η Πάμελα Άντερσον αναφέρει:

«Βρισκόμαστε σε μία μοναδική θέση στην ιστορία αυτήν τη στιγμή, και αν δεν κάνετε κάτι, προσωπικά ή δημόσια, για να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, έχουμε όλοι πρόβλημα. Συλλογικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Ακούστε τα παιδιά που διαδηλώνουν, τα κίτρινα γιλέκα και τους παθιασμένους ακαδημαϊκούς με τις γνώσεις για να φέρουν την ανατροπή. Και να προσφέρουν πραγματικές εναλλακτικές στο ελαττωματικό καπιταλιστικό σύστημα που δεν νοιάζεται για τους πολλούς, τους πρόσφυγες ή τον πλανήτη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33