search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17
MENU CLOSE

Η απάντηση του Θανάση Καρτερού στη Φώφη Γεννηματά για τη Λοΐζου

24.03.2019 12:19
Στην «Αυγή» επιστρέφει ο Καρτερός - Media

 

Μέσω Facebook απάντησε o διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός στα λεγόμενα της Φώφης Γεννηματά για τη Μυρσίνη Λοϊζου. 

Σχολιάζοντας τη δήλωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, έγραψε:

Πας ανήρ ξυλεύεται.

Αλλά και πάσα Φώφη, επίσης.

Η του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να τσαλαπατήσει κι αυτή την Μυρσίνη Λοΐζου, και να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, που «την ήξερε»!

Κυρία Γεννηματά

Η δική μας Μυρσίνη Λοΐζου είχε τουλάχιστον το θάρρος να παραδεχτεί δημόσια την πράξη της, και την ευαισθησία να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά της.

Ένα θάρρος και μια ευαισθησία που δεν έδειξε κανείς από τη δική σας παράταξη, για εγκλήματα όπως το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, το πάρτι της Υγείας και των αμυντικών δαπανών, οι χρυσές εργολαβίες της Ολυμπιάδας, η συστηματική καταλήστευση του δημόσιου χρήματος.

Την τεχνογνωσία να βγάζετε εσείς προσωπικά και οι πολιτικοί σας φίλοι τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών αριθμούς τηλεφώνων σας την αναγνωρίζουμε.

Εκείνο που κανείς, ποτέ, δεν πρόκειται να σας αναγνωρίσει, είναι το δικαίωμα και το ηθικό ανάστημα να παριστάνετε όλοι σας τον τιμητή.

Πολύ περισσότερο που στη συγκεκριμένη περίπτωση μπερδεύετε τον ρόλο της Νέμεσης με τον ρόλο της Ύαινας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17