search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:27
MENU CLOSE

«Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι» – Η Ακρίτα παίρνει το μέρος της Χαρούλας Αλεξίου

24.03.2019 13:28
Ακρίτα: «Όταν βαριέμαι στην καραντίνα διαβάζω το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα»  - Media

 

Η Χαρούλα Αλεξίου ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο πλευρό της Μυρσίνης Λοΐζου και κατέθεσαν υπέρ της στο δικαστήριο για τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της. 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η «εμπλοκή» της Χαρούλας Αλεξίου, έγινε … χαμός στα social media με τα επικριτικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίστηκε ανοιχτά τη Χαρούλα Αλεξίου και έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open tv, η Χάρις Αλεξίου κατέθεσε μεταξύ άλλων: «Τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:26