search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:10
MENU CLOSE

Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο του «αιώνα»: Γιατί έκλαιγαν μαζί Νταϊάνα και Κάρολος

24.03.2019 17:03
Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο του «αιώνα»: Γιατί έκλαιγαν μαζί Νταϊάνα και Κάρολος - Media

 

Είναι ένα από τα πιο πολύκροτα διαζύγια του 20ού αιώνα. Και όμως, 23 χρόνια μετά, ακόμη έρχονται στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές εκείνης της δύσκολης περιόδου για τον πρίγκιπα Κάρολο και την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του Channel 5, το ζευγάρι έκλαψε μαζί συγκινημένο πίσω από τις κλειστές πόρτες τη στιγμή που υπέγραφαν τα χαρτιά του διαζυγίου.

Η εκδότρια του περιοδικού “Royalty Magazine”, Ίνγκριντ Σιούαρντ, αποκαλύπτει αυτήν την άγνωστη πληροφορία στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ.

“Η Νταϊάνα μου είπε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον. Είπε ότι την ημέρα του διαζυγίου εκείνη και ο Κάρολος κάθισαν μαζί στον καναπέ του δικηγόρου και έκλαψαν μαζί. Αυτός ο χωρισμός ήταν μια σκέτη τρέλα αλλά τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο, οι δυο τους είχαν καλύτερη σχέση”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:09