search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42
MENU CLOSE

Ξαναχτύπησε η σπείρα που κάνει «ντου» σε σπίτια ποδοσφαιριστών – Νέο θύμα ο Σισέ

24.03.2019 17:47
Ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Ερμή Αραδίππου! - Media

 

Θύμα των διαρρηκτών στα Νότια Προάστια έπεσε ο Παπ Άμπου Σισέ!

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα 24ωρα πριν από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο οποίο ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός.

Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δεν είναι ο μοναδικός «ερυθρόλευκος» που γίνεται στόχος των διαρρηκτών τους τελευταίους μήνες.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα ακόμη τέσσερις παίκτες είδαν τα σπίτια τους να παραβιάζονται. Μάλιστα, είχαν προηγηθεί οι διαρρήξεις στα σπίτια του Ζοσέ Σα, του Μπίμπαρς Νάτχο και του Ματίας Ναουέλ το περασμένο Φθινόπωρο.

Σε αντίθεση με τον Οτζίτζα-Οφόε που είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν έχουν δημιουργήσει κανένα θέμα και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας άλλαξε σπίτι και παράλληλα δείχνει θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42