search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:22
MENU CLOSE

Τα επεισόδια που στιγμάτισαν τις μαθητικές παρελάσεις (Video & Photos)

25.03.2019 10:46
Τα επεισόδια που στιγμάτισαν τις μαθητικές παρελάσεις (Video & Photos) - Media

 

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί με σκοπό να κυλίσουν ομαλά οι μαθητικές παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, δεν λείπουν τα επεισόδια.

Τα σημαντικότερα έχουν σημειωθεί στην Καλλιθέα, στη πλατεία Δαβάκη, όπου εμφανίστηκε ομάδα Νεοναζί και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας -και των δακρυγόνων- με αποτέλεσμα να διακοπεί η μαθητική παρέλαση.

Παράλληλα, ένας άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά επενέβησαν έγκαιρα άνδρες της ασφάλειας και τον επανέφεραν στην τάξη.

Την ίδια στιγμή, εντύπωση προκάλεσε ένας ηλικιωμένος άνδρας που μετέφερε το δικό του ηχογραφημένο μήνυμα, με τον…παλιό, παραδοσιακό τρόπο.

Στην Αμαλίας, ομάδα ατόμων φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών τους οποίους χαρακτήριζαν αλήτες και προδότες.

Με την παρέμβαση των ΜΑΤ επήλθε η ηρεμία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18