search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:30
MENU CLOSE

Την πρότειναν, την γελοιοποίησαν και την εγκατέλειψαν!

26.03.2019 07:19
Την πρότειναν, την γελοιοποίησαν και την εγκατέλειψαν!  - Media

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να συμπεριλάβουν ως στρατηγική επιλογή την Μυρσίνη Λοΐζου να πλαισιώσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Το λογικό ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι ως τι την προσκάλεσαν; Ως ειδήμονα, ως διαπρέπουσα σε κάποιον τομέα, ως τέλος πάντων υποδειγματική πολίτη; Ως τι;  Απάντηση λογική δεν υπάρχει. Ως όνομα πατρός που συμβολίζει κάτι αόριστα προοδευτικό στον θολωμένο και άρρωστο ψυχισμό των συριζαίων; Ως μια ακόμα επικίνδυνη πολιτική μπούρδα; Ο δε πρωθυπουργός που πιάνει πουλιά στον αέρα, το αποδέχτηκε επειδή είναι τέκνο της ιδίας συνομοταξίας προσόντων και δεξιοτήτων διότι θεώρησε προφανώς ότι οι αερολογίες δεν έχουν  ημερομηνία λήξης. Ωστόσο, λησμόνησε ότι ο ίδιος έβαλε ημερομηνία λήξης στην Αριστερά και στις ανοησίες με τις οποίες ψωμίζεται ιδεολογικά εδώ και σαράντα χρόνια. 

Αναρωτιέται ο μέσος κανονικός άνθρωπος αυτής της χώρας: καλά, δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται, δεν έλαβαν υπόψη τους τις πιθανές αντιδράσεις ή ακόμα δεν λυπήθηκαν να ρίξουν την κοπέλα, βορά στη δημόσια χλεύη; Ήξεραν και παραήξεραν. Απλώς είναι Συριζαίοι, είναι Αριστεροί πράγμα που σημαίνει ένα εκρηκτικό μίγμα ανηθικότητας, πρόκλησης, ηλιθιότητας, θράσους και  τυχοδιωκτισμού. Συνήθισαν όλα αυτά τα χρόνια να θεωρούν -από περιφρόνηση στο κοινό αίσθημα- ότι κάθε γελοιότητα περνάει και καταναλώνεται εύκολα, ότι κάθε παλαβομάρα που λένε τους βγαίνει. Γιατί έχουν κατανοήσει ότι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται την Αριστερά σαν παράνομη γκόμενα που την συντηρούν έτσι …για την αλητεία! Μέχρι που οι Έλληνες την έπιασαν με το …μνημόνιο στο χέρι! 

Καλά, θα ξανασκεφτεί κάποιος, αφού ήξεραν τα προσωπικά της πολύ καλύτερα από ότι υποκριτικά ισχυρίζονται, γιατί την εξέθεσαν και εν πάση περιπτώσει αφού αυτό έγινε, γιατί δεν την προστατεύουν παρά την άδειασαν με τη μία, την άφησαν μόνη  με το βάρος των αριστερίστικων γελοιοτήτων που πρεσβεύει. Αφού πρώτα της φούσκωσαν τα μυαλά ότι θα …καθαρίσουν για πάρτη της, την πετάξαν σαν σκουπίδι, όπως κατά κανόνα πράττει η Αριστερά σε οποίον δεν της είναι χρήσιμος. Δεν είναι της ώρας να αναφερθούμε στον σχοινοτενή σκοτεινό κατάλογο των ανθρωποθυσιών της. Ας ρωτήσουν το γιο του Πλουμπίδη που δέχτηκε να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδελτιό τους…  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:30