search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:33
MENU CLOSE

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στους 16 του Μαϊάμι Όπεν

26.03.2019 07:30
Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στους 16 του Μαϊάμι Όπεν - Media

 

Ένα “break” σε κάθε σετ ήταν αρκετό για τον Στέφανο Τσιτσιπά για να επιβληθεί με 2-0 σετ (6-4, 6-4) του Λεονάρντο Μαγέρ και να προκριθεί στους 16 του Μαϊάμι Όπεν.

Ο 20χρονος τενίστας κράτησε τα σέρβις γκέιμ του σε όλο τον αγώνα, έχοντας έτσι την πολυτέλεια να νικήσει απλώς “σπάζοντας” από μία φορά το σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του, σε μία… επαγγελματική νίκη.

Ο Τσιτσιπάς έκανε νωρίς το “break” στο πρώτο σετ και ξέφυγε με 3-1 και ακολούθως το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να κρατήσει το σερβίς του για να κάνει το 1-0, αν και έχασε κάποιες ευκαιρίες να “καθαρίσει” νωρίτερα.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σέρβις τους για πρώτα οχτώ γκέιμ, με τον Τσιτσιπά να κάνει το κρίσιμο “break” στο 9ο γκέιμ για να περάσει μπροστά με 5-4, κατακτώντας τελικά και το δεύτερο σετ με 6-4, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 σετ έπειτα από 1 ώρα και 34 λεπτά.

Με αυτή του τη νίκη ο Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον ακόμα πιο κοντά στο Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ο μόνος τρόπος για να μην ανέβει στο Νο8 είναι να κατακτήσει ο Τζον Ίσνερ τον τίτλο στο Μαϊάμι Όπεν.

Στην φάση των 16 ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοβ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26