search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Πάτινσον – Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον: Συμπρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

26.03.2019 08:13
Ρόμπερτ Πάτινσον - Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον: Συμπρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν - Media

 

Οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον φέρονται ως πρωταγωνιστές στο επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό έργο του σκηνοθέτη, Κρίστοφερ Νόλαν.

Η επόμενη ταινία του Νόλαν, της οποίας έχει γράψει το σενάριο και θα έχει και την παραγωγή, έχει χαρακτηριστεί από το Variety φιλόδοξο, «ένα σπουδαίο, καινοτόμο blockbuster δράσης», το οποίο θα προβληθεί στους κινηματογράφους IMAX.

Σύμφωνα με το Collider, οι Πάτινσον και Ουάσινγκτον θα συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Νόλαν και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα έχει επίσης σημαντικό ρόλο στο φιλμ.

Συμπαραγωγός θα είναι η συνεργάτης και σύζυγος του Νόλαν, Έμα Τόμας.

Η ταινία, για την πλοκή της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου του 2020 και η παραγωγή θα αρχίσει το καλοκαίρι.

Η πιο πρόσφατη ταινία που σκηνοθέτησε ο Άγγλος σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών ήταν το επικό φιλμ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, «Dunkirk» (Δουνκέρκη) με πρωταγωνιστές τους Τομ Χάρντι, Κένεθ Μπράνα και Κίλιαν Μέρφι.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10