search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:54
MENU CLOSE

Κρήτη: Συνελήφθη 28χρονος γιατί πάνω στο «κέφι» ξεκίνησε τις «μπαλοθιές»

26.03.2019 11:35
Κρήτη: «Πέλεκυς» της αστυνομίας για τις μπαλωθιές - Media

 

Η διασκέδαση του βγήκε ξινή αφού η κίνηση του να ρίξει πυροβολισμούς σε ταβέρνα όπου και βρισκόταν με την παρέα του, τον έβαλε σε μπελάδες, ανήμερα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Ο λόγος για έναν 28χρονο που τελικά συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία που έγινε για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών, στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr οι αστυνομικοί του Α.Τ Μυλοποτάμου, προχώρησαν σε έλεγχο όπου βρέθηκε πάνω του το όπλο το οποίο και κατασχέθηκε, όπως επίσης βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο και κατασχέθηκαν οι κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:54