search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:52
MENU CLOSE

Παιδικές τροφές βρέθηκαν αποθηκευμένες σε… νεκροτομείο (Video)

26.03.2019 13:53
Παιδικές τροφές βρέθηκαν αποθηκευμένες σε... νεκροτομείο (Video) - Media
 
Από την έκπληξη στην οργή πέρασαν οι αρχές και οι πολίτες στη Ρωσία μετά την αποκάλυψη ότι βρεφικές τροφές ήταν αποθηκευμένες σε νεκροτομείο δίπλα ακριβώς από επικίνδυνα χημικά.
 
Το σοκαριστικό βίντεο από την αυτοσχέδια αποθήκη που είχαν δημιουργήσει στην πόλη Yugorsk δημοσιεύθηκε σε ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης.
 
“Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο αρρωστημένο αστείο αλλά όταν μάζεψα περισσότερα στοιχεία, η ιστορία επιβεβαιώθηκε” δήλωσε ο βουλευτής Πάνιν που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα.
 
Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες κουτιά με παιδικές τροφές από μία δημοφιλή μάρκα στη Ρωσία αλλά και άλλες τροφές παγκοσμίως να έχουν τοποθετηθεί δίπλα ακριβώς από χημικές ουσίες. Περίπου τρεις τόνοι υπολογίζεται ότι είχαν αποθηκευθεί στο συγκεκριμένο νεκροτομείο.
 

Το νεκροτομείο λειτουργούσε κανονικά και χρησιμοποιούσαν στα πτώματα “μαιθανάλη, φαινόλη, θυμόλη και άλλα ισχυρά δηλητήρια”.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:52