15/10/2019 15:59:42

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Δε θα είμαι υποψήφιος, δεν επιθυμώ να επανέλθω στην κεντρική πολιτική σκηνή»

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Δε θα είμαι υποψήφιος, δεν επιθυμώ να επανέλθω στην κεντρική πολιτική σκηνή» - Media

 

Διαψεύδει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τις φήμες και "πληροφορίες" ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και την εκπομπή Άλλη Διάσταση ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με την ιδιότητα του Διευθυντή του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας μίλησε για το υπόμνημα της οργάνωσης σχετικά με τον νομικό ορισμό του βιασμού στα πλαίσια της διαβούλευσης για τον ποινικό κώδικα που είχε παρουσιαστεί νωρίτερα και σε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό καφέ της Αθήνας.

Ερωτηθείς στο τέλος αν δέχτηκε πρόταση να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι δεν θα είναι υποψήφιος και διέψευσε ότι του έγινε επίσημη πρόταση, ενώ ανέφερε ότι έχει ξαναπαντήσει και παλιότερα σε σχέση με σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει για τις δημοτικές εκλογές. "Δεν είναι κάτι το οποίο το επιθυμώ σε καμία περίπτωση, το να επανέλθω στην κεντρική πολιτική σκηνή. τους λόγους τους έχω εξηγήσει σε άλλες περιστάσεις" κατέληξε κλείνοντας το θέμα εκεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.