search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:40
MENU CLOSE

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Η Euroleague σκέφτεται να πάρει από την Ελλάδα το F4 του 2020 λόγω πολιτικής κρίσης»

26.03.2019 19:10
Ισραηλινά ΜΜΕ: «Η Euroleague σκέφτεται να πάρει από την Ελλάδα το F4 του 2020 λόγω πολιτικής κρίσης» - Media

 

Νέα διάσταση στην υπάρχουσα συμφωνία για τη διεξαγωγή του Final Four της Euroleague για το 2020 δίνει ρεπορτάζ από το Ισραήλ και συγκεκριμένα η αθλητική ιστοσελίδα «wallasports».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοργανώτρια αρχή σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει το Final Four που έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ και να προγραμματίσει τουλάχιστον τον επόμενο χρόνο.

Ο λόγος όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, Αχαράλε Βάισμπεργκ, είναι η «πολιτική κρίση» που υπάρχει στη χώρα μας, που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές με αποτέλεσμα η νυν κυβέρνηση να διστάζει και να σκέφτεται πολύ σοβαρά τη συμφωνία που υπάρχει ήδη.

«Η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε την υποψηφιότητά της για το Final Four και υπήρξαν πριν από τρεις μήνες προχωρημένες συζητήσεις με την Euroleague και συμφωνία πριν από τρεις μήνες. Η πολιτική κρίση, που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, έχουν κάνει την κυβέρνηση να διστάζει και να σκέφτεται τη συμφωνία. Η καταληκτική περίοδος για τη μεταφορά των χρημάτων έχει περάσει και υπάρχει πραγματική πιθανότητα η διοργάνωση του 2020 να δοθεί σε άλλη πόλη.

Η Euroleague περιμένει ακόμα την απόφαση των Ελλήνων και είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η υποψηφιότητα της Αθήνας δεν έχει αποσυρθεί, αλλά ήδη υπάρχουν υποψηφιότητες για αντικατάσταση: Το Παρίσι και το Κάουνας», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη συνάντηση της Euroleague είναι προγραμματισμένη για τις 3 Απριλίου.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:39