25/02/2020 00:37:50

Αυτά είναι τα δέκα χειρότερα προβλήματα με συσκευές τεχνολογίας

Αυτά είναι τα δέκα χειρότερα προβλήματα με συσκευές τεχνολογίας - Media

 

Το έχουμε ζήσει όλοι: ο υπολογιστής δεν φορτώνει με τίποτα, το internet σέρνεται, το κείμενο που μας πήρε τόσες ώρες για να ετοιμάσουμε το σβήνουμε κατά τύχη, η μπαταρία του κινητού «πεθαίνει» την ώρα που περιμένουμε ένα επείγον τηλεφώνημα...

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μαζί της έχει μεταφέρει και δεκάδες μικρά και μεγάλα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά και τα οποία συχνά μας οδηγούν στα όρια της τρέλας.

Σύμφωνα με μελέτη στη Βρετανία ένας στους οκτώ χρήστες συσκευών τεχνολογίας έχει σπάσει τη συσκευή του σε κρίση οργής, όταν αυτή δεν λειτουργούσε ή του δημιουργούσε προβλήματα και δεν είναι οι μόνοι.

Σύμφωνα με έρευνα εταιρείας τεχνολογίας αυτά είναι κατά σειρά τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με την τεχνολογία και που μας οδηγούν σε... σπασμένα νεύρα:

1. Το internet σέρνεται.

2. Ο υπολογιστής είναι πολύ αργός

3. Πετάγονται συνεχώς αναδυόμενα παράθυρα όταν μπαίνουμε στο διαδίκτυο

4. Η σύνδεση με το WiFi διακόπτεται συνεχώς

5. Ξεχάσαμε τον κωδικό πρόσβασης σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας

6. Το κατέβασμα κάποιου αρχείο διαρκεί... αιώνες

7. Οι αναβαθμίσεις λογισμικού κάνουν χειρότερα τα πράγματα

8. Ο υπολογιστής δεν μας αφήνει να μπούμε 

9. Ο εκτυπωτής δεν λειτουργεί

10. Η μπαταρία του κινητού αδειάζει πολύ σύντομα

Σημειώνεται ότι από την έρευνα προκύπτει ότι σχεδόν ένας στους δύο χρήστες δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που εμφανίζει η συσκευή του...

Πληροφορίες: independent

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.