search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:44
MENU CLOSE

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στόχος μια πιο δίκαιη Ευρώπη

26.03.2019 21:03
«Έχεις περάσει ένα όριο που δεν υπάρχει επιστροφή» - Η απάντηση Νικολαΐδη σε Αλεξανδρή για το ρατσιστικό παραλήρημα - Media

 

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, μετά την ανακοίνωση του ονόματός του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως αθλητής, έμαθα να αγωνίζομαι από μικρό παιδί μέχρι να πετύχω τους στόχους μου και ως Ολυμπιονίκης έμαθα τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού απέναντι στον συνάνθρωπο ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνότητας και φυλής. Νιώθω την ανάγκη να εμφυσήσω τις αξίες αυτές που διδάχτηκα στις νέες γενιές, να επαναφέρω τον αθλητισμό στο “βάθρο” της καθημερινότητας των νέων, και τέλος, να βάλω κι εγώ τη “σφραγίδα” μου στην προσπάθεια που γίνεται για μια πιο δίκαιη Ευρώπη χωρίς ρητορικές μίσους και ρατσιστικές τάσεις», δήλωσε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές.

Ο δύο φορές «αργυρός» Ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο (το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο), ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα «για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο. Ως Ολυμπιονίκης που έχω αγωνιστεί κάτω από τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, αλλά και της Ολυμπιακής σημαίας, η ευθύνη και το χρέος μου απέναντι στην ελληνική κοινωνία, αλλά και απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, είναι μεγάλη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:40