search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:15
MENU CLOSE

«Έξαλλος ο Άδωνις»! – Ήταν άδεια η αίθουσα που θα μιλούσε και τα έβαλε με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βοιωτίας (Photo)

27.03.2019 08:08
«Έξαλλος ο Άδωνις»! - Ήταν άδεια η αίθουσα που θα μιλούσε και τα έβαλε με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βοιωτίας (Photo) - Media

 

Προφανώς πρέπει «να το φυσάει και να μην κρυώνει» το κάζο που έπαθε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, που έχει συνηθίσει να μιλάει σε γεμάτες αίθουσες αντίκρισε μία εικόνα σε αίθουσα της εκδήλωσης που ήταν μάλλον απογοητευτική.

Χθες Τρίτη έκαναν το γύρο του διαδικτύου σχετικές φωτογραφίες των τοπικών μέσων που έδωσαν τροφή σε παραπολιτικά σχόλια, κεντρικών μέσων ενημέρωσης, με τίτλους όπως «τρεις και.. ο Άδωνις σε εκδήλωση της ΝΔ-έξαλλος  ο αντιπρόεδρος», «τα άδεια τραπέζια εξόργισαν τον Άδωνι», «Γιατί έγινε έξαλλος ο Άδωνις».

Σύμφωνα με πληροφορίες του siriosfm.gr ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εκνευρίστηκε με την υποδοχή και επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιώργο Λιανό και το βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα για την άδεια αίθουσα, με τη φράση «με εξευτελίσατε απόψε».  

Πάντως η αλήθεια είναι ότι από τα 400 άτομα που υπολόγιζαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση πήγαν περίπου τα μισά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10