search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:27
MENU CLOSE

Πήγε να κάνει μασάζ και ο μασέρ την πάτησε (κυριολεκτικά), της έσπασε το πόδι και την άφησε ανάπηρη (Video)

27.03.2019 08:54
Πήγε να κάνει μασάζ και ο μασέρ την πάτησε (κυριολεκτικά), της έσπασε το πόδι και την άφησε ανάπηρη (Video) - Media

 

Το ταιλανδέζικο μασάζ που έκανε ο δρ Happy (χαρούμενος) ήταν γνωστό στην περιοχή. Το «σαλόνι μασάζ» που διατηρούσε ήταν κάθε μέρα γεμάτο από γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας. Ο Δρ Χαρούμενος είχε μια ειδική μέθοδο μασάζ. Μάλιστα πολλές φορές πατούσε κάτω τους πελάτες του ή τους γύριζε τα κόκαλα μέχρι να ακούσει «κρακ», δίχως να τα σπάει. Όλοι έμεναν ευχαριστημένοι.

Η Κιατισακ Τσαιουμον όμως μάλλον δεν συμμερίζεται την άποψη αυτή. Ο δρ Χαρούμενος με το μασάζ που της έκανε της έσπασε το πόδι ενώ της προκάλεσε και μόνιμη αναπηρία. Τώρα η κ. Τσαιουμόν έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και ζητά όχι μόνο αποζημίωση αλλά και να κλείσει το «σαλόνι μασάζ» του δόκτορος Χαρούμενου.

Στο βίντεο φαίνεται ο επαγγελματίας μασέρ να κάνει μασάζ στην κ Τσαιουμόν και εκείνη κάποια στιγμή από τον πόνο να σφαδάζει. Εκείνος συνέχιζε να την πατάει κάτω. Τις τραβάει με δύναμη τα πόδια, με ξαφνικές κινήσεις την ξαναπατάει και η γυναίκα του λέει να σταματήσει.

Τελικά αποκόμισε ένα σπασμένο πόδι σε δυο σημεία και μόνιμη αναπηρία. Τώρα διεκδικεί απόζημίωση από τον δρ Χαρούμενο, ο οποίος δεν φαίνεται και τόσο… χαρούμενος στην προοπτική να του κλείσουν οι αρχές το σαλόνι μασάζ του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:26