search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Η απίστευτη μεταμόρφωση: Έχασε 70 κιλά σε 11 μήνες και έγινε άλλη γυναίκα (Photo)

27.03.2019 10:57
Η απίστευτη μεταμόρφωση: Έχασε 70 κιλά σε 11 μήνες και έγινε άλλη γυναίκα (Photo) - Media

 

Η Αριάνα Ομίμπι από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, δεν άντεχε τη ζωή που ζούσε. Ζύγιζε 140 κιλά. Η ζωή της είχε γίνει αφόρητη. Δεν μπορούσε να κινηθεί καλά καλα ενώ εκείνο που τη στεναχωρούσε περισσότερο ήταν τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων επάνω της όταν περπατούσε στο δρόμο.

Το έβαλε στόχο να χάσει κιλά και να γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Και τα κατάφερε. Και μάλιστα σε 11 μήνες με δίαιτα. Μια δίαιτα που όπως λέει και η ίδια αρχικά ήταν εξαντλητική αλλά το πείσμα της να αδυνατίσει την έκανε να συνηθίσει σε μικρότερα και συχνότερα γεύματα.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η Αριάνα έκανε και χειρουργική επέμβαση στο στομάχι για να ολοκληρώσει τη μεταμόρφωση της και πάλι τα κατάφερε. Οι γιατροί είπαν ότι της αφαίρεσαν σχεδόν το 90% του αρχικού της στομάχου.

Πλέον η Αριάνα έχει τον έλεγχο του εαυτού της. Συνεχίζει να προσέχει τη διατροφή της και το βασικό έχει ξεκινήσει να προπονείται εντατικά.

«Νιώθω πια ότι έχω πάρει τη ζωή μου στα χέρια μου» λέει η ίδια και συνεχίζει «δεν έχω πλέον αυτή την αίσθηση της πείνας που είχα συνέχεια. Ήθελα κάθε στιγμή να τρώω και έτρωγα και ποσότητες αλλά και άσχημης ποιότητας φαγητά. Πίτσες, χάμπουργκερ, πατάτες τηγανητές, μιλκ σέικ. Ότι μπορεί να σκεφτεί κάποιος»

Δειλά δειλά η Αριάνα φόρεσε και μπικίνι και απολαμβάνει τον ήλιο.

Ο επόμενος στόχος της είναι πλέον άλλη μια χειρουργική επέμβαση για να συσφίξει το κορμί της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:56