11/12/2019 03:41:28

Υποψήφιος δήμαρχος στη Σμύρνη έβαλε στην καμπάνια του φωτογραφίες από τη… Χίο (Photo)

Υποψήφιος δήμαρχος στη Σμύρνη έβαλε στην καμπάνια του φωτογραφίες από τη… Χίο (Photo) - Media

 

Λάθος; Γκάφα; Ή μήπως επιτηδευμένο;

Ο υποψήφιος δήμαρχος του κυβερνώντος κόμματος στη Σμύρνη Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί, χρησιμοποίησε στο εκλογικό φυλλάδιό του αντί για φωτογραφία της Σμύρνης μία φωτογραφία της Χίου. Έβαλε δηλαδή στο προεκλογικό του φυλλάδιο τους Μύλους στα Ταμπάκικα.

Το λάθος ανακάλυψε ο αντίπαλός του, υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντενίζ Γιουτζέλ, ο οποίος και δημοσίευσε τη σχετική μπροσούρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας πλήθος σχολίων.

«Όσοι δεν γνωρίζουν τη Σμύρνη, πώς να διοικήσουν τη Σμύρνη», έγραψε ένας χρήστης του twitter.

Το ίδιο καυστικό και το σχόλιο του αντιπάλου υποψηφίου: «Το σλόγκαν ‘Σμύρνη, συνυφασμένη με τον τουρισμό και τον πολιτισμό’ ωραίο, αλλά μακάρι αντί για τη φωτογραφία της Χίου να χρησιμοποιούσατε της Σμύρνης. Ή θα μπορούσατε να αλλάξετε το σλόγκαν ως εξής ‘Χίος, ένα νησί συνυφασμένο με τον τουρισμό και τον πολιτισμό’. Μέχρι να μάθετε ότι το μέρος της φωτογραφίας δεν είναι Σμύρνη, δεν θα προλάβετε καν να γνωρίσετε τη Σμύρνη. Όλα όσα κάνετε είναι μαϊμού, ψεύτικα!».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.