search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:28
MENU CLOSE

«Όχι» Ρεπούση στο ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – Γιατί δεν δέχεται την υποψηφιότητα

27.03.2019 13:49
«Όχι» Ρεπούση στο ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί δεν δέχεται την υποψηφιότητα - Media

 

«Όχι» στη συμπερίληψή της στην ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ είπε η γνωστή καθηγήτρια του ΑΠΘ Μαρία Ρεπούση, το όνομα της οποίας «έπαιζε» δυνατά το προηγούμενο διάστημα.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η κ. Ρεπούση σημείωσε τα εξής:

«Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί.
 
Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου.
 
Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό.
 
Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:28