search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:59
MENU CLOSE

Τα φρικτά βασανιστήρια 13χρονης:Τη βίασε, την έκαψε με τσιγάρο και έριξε αλάτι στις πληγές της (Photos)

27.03.2019 14:47
Τα φρικτά βασανιστήρια 13χρονης:Τη βίασε, την έκαψε με τσιγάρο και έριξε αλάτι στις πληγές της (Photos) - Media

 

Η 13χρονη Τόρι βιάστηκε, αιχμαλωτίστηκε και βασανίστηκε από τον σύντροφό της στη Μ. Βρετανία. Αυτή είναι η ιστορία της, την οποία μοιράστηκε για να αποτρέψει από το να συμβεί σε κάποιον άλλο.

Την ιστορία της αφηγείται ένα βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει ηθοποιούς, με αφορμή την Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Σεξουαλική Εκμετάλλευση των Παιδιών.

Το βίντεο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Not in Our Community».

«Άρχισα να συναντάω τον Alec όταν ήμουν 13. Ήταν 15 ετών. Είχε μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο δύο χρόνια νωρίτερα, αλλά φαινόταν πιο ώριμος από τα άλλα αγόρια στο σχολείο.

Αυτή ήταν η πρώτη σχέση μου και ήταν υπέροχο. Κάναμε τα πάντα μαζί και ενώ πρέπει να ομολογήσω ότι παραμέλησα τους φίλους μου για τον Alek, δεν με ένοιαζε. Ήμουν φουλ ερωτευμένη.

Νόμιζα ότι με αγάπησε, αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο για τον εαυτό του νοιαζόταν.

Άρχισε να κάνει περίεργα πράγματα αν δεν έκανα ακριβώς αυτό που ήθελε. Μου είπε να σταματήσω να μιλάω σε άλλα αγόρια και είδε ότι ο Jonathan (ο φίλος μου) μου έστειλε μήνυμα οπότε με τιμώρησε παίρνοντας το τηλέφωνό μου και μπλοκάροντας όλους τους άνδρες φίλους μου.

Είχε στρίψει το χέρι μου, τσιμπούσε το δέρμα μου και τραβούσε τα μαλλιά μου. Μου είπε ότι για να είμαι καλό κορίτσι γι ‘αυτόν έπρεπε να κάνω ό, τι ήθελε. Ότι όταν ήμασταν με τους φίλους του έπρεπε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και να προσπαθώ να φαίνομαι όμορφη.

Πήρε όλα τα χρήματα που είχα για να αγοράσει τσιγάρα και μου απαγόρευσε να μιλήσω στους φίλους μου.

Μια φορά, τον κοροϊδέψαμε μπροστά στους φίλους του, έγινε τρελός, με αποκάλεσε πόρνη, άρχισε να με χαστουκίζει… Τότε με βίασε. Μετά, αυτό ήταν που έκανε για να με τιμωρήσει αν δεν τον σεβόμουν.

Συνέχισε να επιδεινώνεται.

Μια φορά δεν απάντησα σε τηλεφωνική κλήση του όταν μου είπε να το κάνω, με βίασε και στη συνέχεια με άφησε δεμένη σε ένα ψυχρό δωμάτιο χωρίς ρούχα ή κουβέρτες.

Με έκαψε με τσιγάρα και έριξε αλάτι στα τραύματα.

Κατάφερα να ξεφύγω, αλλά ο ίδιος και οι φίλοι του μου επιτέθηκαν. Με βίασαν όλοι ξανά. Έτσι ήταν τα πράγματα για το επόμενο έτος.

Αυτή ήταν η πρώτη σωστή σχέση μου. Ήξερα ότι αυτό ήταν λάθος, αλλά ήμουν πολύ φοβισμένη για να πω ο,τιδήποτε.

Ο Jonathan ήταν καταπληκτικός και με ενθάρρυνε να πάω στο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρω τον Alek.

Φοβόμουν και ήμουν τόσο χαρούμενη όταν ήρθε μαζί μου.

Η αστυνομία μου έκανε πολλές ερωτήσεις και εξέτασε τα τραύματά μου.

Είχα εγκαύματα στα χέρια και την πλάτη μου.

Όταν είπαν ότι θα ρωτούσαν τον Alek, ήταν σαν όλο το αίμα μου να αποστραγγίχθηκε από το σώμα μου.

Θα ανακάλυπτε ότι τους τα είχα πει όλα. Φοβόμουν ότι θα ξεφύγει από αυτό και ότι θα με κυνηγήσει, αλλά παραδέχτηκε τα πάντα.

Είχε ομολογήσει ότι με έβλαψε, με βίασε, με αιχμαλώτισε, με βασάνισε και με εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά. Η αστυνομία του απέδωσε τις κατηγορίες και τον απέλασε πίσω στη χώρα του.

Έχουν περάσει μερικά χρόνια και αισθάνομαι έτοιμη να μοιραστώ την ιστορία μου. Η δοκιμασία μου τελείωσε, αλλά θέλω απλώς να βοηθήσω ανθρώπους τόσο ευάλωτους όσο και εγώ.

Δεν είναι ποτέ δικό σου λάθος και κανείς δεν αξίζει να δέχεται σεξουαλική εκμετάλλευση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:58