search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:29
MENU CLOSE

Αλλάζουν τα πάντα στις μετακινήσεις: Αναλογικό εισιτήριο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

27.03.2019 14:55
ΟΑΣΑ : Τοποθετούνται 409 ειδικές πλατφόρμες σε στάσεις για την πρόσβαση ΑμεΑ στα ΜΜΜ - Media

 

Για εισιτήριο που το κόστος του θα καθορίζεται από τη διανυόμενη απόσταση έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον ρ/σ news 247.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης, σημείωσε ότι εκτός από τα “αναλογικά διόδια” όπου το νέο σύστημα θα είναι δίκαιο και με μικρότερη χρέωση και στα αστικά λεωφορεία, αλλά και στο σύνολο των δημόσιων συγκοινωνιών θα υπάρξει μια άλλη λογική στην χρέωση των εισιτηρίων.

“Αυτή θα περιλαμβάνει αναλογικό εισιτήριο, χρέωση ανάλογα με την μετακίνηση. Αν κάποιος δηλαδή διανύει 80 χλμ απόστασης ή 20χλμ ή 5χλμ να έχει την αντίστοιχη χρέωση”, είπε ο κ. Σπίρτζης, χωρίς, πάντως, να προσδιορίσει πότε θα εφαρμοστεί το μέτρο αυτό, το οποίο αναμένεται να αφορά στις μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο της Αττικής και τη Θεσσαλονίκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:28