search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:12
MENU CLOSE

Αυτά είναι όλα τα προϊόντα που έχει «σκοτώσει» η Google

27.03.2019 16:10
Πόλεμος μεταξύ Google και ΜΜΕ - Media

 

Για όσους δεν είναι ενημερωμένοι, στις αρχές Απριλίου η Google σταματά να παρέχει την υπηρεσία Inbox, ένα εναλλακτικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Επίσης, στις αρχές Απριλίου, το δρόμο του «ψηφιακού νεκροταφείου» παίρνει και το Google+ η προσπάθεια της εταιρείας να φτιάξει ένα αντίπαλο δέος για το Facebook. Kαι αυτά μόνο στις αρχές του 2019.

Η Google, όπως οι περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας, κάνει πολλά πειράματα σε προϊόντα και υπηρεσίες. Κάποια από αυτά δεν βγαίνουν ποτέ από το εργαστήριο, άλλα βγαίνουν δοκιμαστικά και αποσύρονται και άλλα αποσύρονται μετά από χρόνια για να αντικαταστασθούν -ή και όχι…- από άλλες εκδοχές τους.

Ωστόσο, η Google έχει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων τα οποία για διάφορους λόγους τα έστειλε στο «ψηφιακό νεκροταφείο», μερικές φορές χωρίς προφανή λόγο. Πόσα είναι αυτά;

Μπορείτε να τα βρείτε όλα σε ένα site, το «killedbygoogle.com», το οποίο έχει δημιουργήσει ένας προγραμματιστής και το οποίο καταγράφει όλα εκείνα τα projects της Google που πλέον… δεν είναι μαζί μας, καθώς και κάποια που η εταιρεία ετοιμάζεται να αποσύρει μέσα στο επόμενο διάστημα. Όπως θα διαπιστώσετε, δεν μιλάμε μόνο γα εφαρμογές και προγράμματα, αλλά και για συσκευές που η Google έχει καταργήσει οριστικά.

Αν είστε φαν της εταιρείας και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της, τότε το site είναι ένας χρήσιμος οδηγός για το τι προτίθεται να… σκοτώσει η Google, καθώς καλύπτει και ό,τι αποσύρεται μελλοντικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:12