search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:54
MENU CLOSE

Παραιτείται από το CAS η ΑΕΚ

27.03.2019 17:20
Παραιτείται από το CAS η ΑΕΚ - Media

 

Την απόφαση να μη στηρίξει την υπερασπιστική της γραμμή στην υπόθεση της αφαίρεσης των τριών βαθμών για τα επεισόδια στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πήρε ενόψει της εκδίκασης στο CAS η ΑΕΚ.

Δεν θα κυνηγήσει άλλο την ανατροπή της ποινής που της είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ.

Μετά την προσφυγή της «Ένωσης» για την τιμωρία της αφαίρεσης τριών βαθμών που της είχε επιβληθεί, η υπόθεση ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί την Πέμπτη στο CAS.

Από τη στιγμή ωστόσο που δεν διακυβεύεται κάτι βαθμολογικά για τους «κιτρινόμαυρους» στο πρωτάθλημα (και δεδομένου ότι έχει προηγηθεί και η υπόθεση των επεισοδίων με τον Άγιαξ για την οποία τιμωρήθηκε από την UEFA) η ΠΑΕ έκρινε ότι είναι ανούσιο να απασχολήσει εκ νέου ένα δικαιοδοτικό όργανο.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:53