search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:48
MENU CLOSE

Τα βρόμικα αποδυτήρια της Εθνικής Ελλάδας πρώτο θέμα στη Βοσνία (Photos)

27.03.2019 19:01
Τα βρόμικα αποδυτήρια της Εθνικής Ελλάδας πρώτο θέμα στη Βοσνία (Photos) - Media

 

Η ευφορία και η χαρά ήταν τα κύρια συναισθήματα που επικρατούσαν στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας μετά το 2-2 στη Ζένιτσα, κόντρα στη Βοσνία. Κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα και μέσα από τη selfie που έβγαλε ο Δημήτρης Σιόβας.

 

Ωστόσο, φαίνεται πως στη συνέχεια οι Έλληνες διεθνείς έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στα αποδυτήρια (μετά το γήπεδο) αλλά αυτή τη φορά με αρνητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η βοσνιακή εφημερίδα Dveni Avaz έκανε αυτοψία στα αποδυτήρια του «Μπίλινο Πόλιε» και με φωτογραφικά ντοκουμέντα καυτηριάζει την κατάσταση που αντίκρισε.

Οι Βόσνιοι κάνουν λόγο για «εικόνες ντροπής» στο πλούσιο φωτορεπορτάζ τους και ασκούν «δριμύ κατηγορώ» στους Έλληνες για τα αμέτρητα σκουπίδια, τα μπουκάλια, τις γάζες, τους βρόμικους νιπτήρες και τις γεμάτες χώματα ντουζιέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15