search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:09
MENU CLOSE

Αγνώριστη: Από τα γήπεδα του τένις, στα… πολλά κιλά (Photos)

27.03.2019 19:05
Αγνώριστη: Από τα γήπεδα του τένις, στα... πολλά κιλά (Photos) - Media

 

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έλαμπε στα γήπεδα του τένις, όχι μόνο χάρη στο ταλέντο της, αλλά και λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης, καθώς ήταν μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στα courts.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η μοίρα δεν στάθηκε ευνοϊκή με την Γελένα Ντόκιτς, την Αυστραλέζα τενίστρια, κροατικής καταγωγής, που το 2002 είχε φθάσει στο νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η ίδια η Ντόκιτς έχει αποκαλύψει ότι ο πατέρας της και προπονητής της Νταμίρ Ντόκιτς, την καταπίεζε και την κακομεταχειριζόταν, σε σημείο που να φθάσει στο σημείο να σκεφθεί ακόμα και την αυτοκτονία.

Παρά τις προσπάθειές της για επιστροφή στα γήπεδα, η Ντόκιτς, ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς, σταμάτησε οριστικά το τένις το 2014 και από εκείνη τη στιγμή πήρε την κάτω βόλτα.

Η όμορφη Γελένα πήρε πολλά κιλά και έχασε την καλή φυσική της κατάσταση. Όπως είπε έτρωγε για να ξεσπάσει μετά την απόσυρσή της από τα γήπεδα. Μάλιστα, δήλωσε πως ντρεπόταν τόσο για το βάρος της που δεν έβγαινε από το σπίτι της.

Είχε φθάσει να ζυγίζει και 120 κιλά. Ωστόσο, η 35χρονη πρώην τενίστρια καταγράφει τη θεαματική πρόοδο που σημειώνει στη μάχη απώλεια βάρους και πλέον ζυγίζει 80 κιλά και ελπίζει να επιστρέψει στο προηγούμενο, φυσιολογικό βάρος της των 66 κιλών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:09