search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:48
MENU CLOSE

Κλειστά την Πέμπτη τα γραφεία της ΓΣΕΕ – Εν όψει συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ

27.03.2019 20:01
ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: Διαδικτυακή εκδήλωση για την Εναλλακτική (της Έκθεσης Πισσαρίδη) Πρόταση  - Media
 
Την απόφαση τα γραφεία της ΓΣΕΕ να παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 28 Μαρτίου ανακοίνωσε η συνομοσπονδία, εν όψει προγραμματισμένης συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στις 6:30 το απόγευμα στο Πεδίο του Άρεως.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ενημερώνουμε ότι για την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, το Προεδρείο της ΓΣΕΕ, κατόπιν αιτήματος των εργαζομένων της, οι οποίοι βίωσαν τα γεγονότα της Καλαμάτας, με τις συνεχιζόμενες ύβρεις και βιαιοπραγίες -ακόμα και εις βάρος συναδέλφων τους- αποφάσισε τα γραφεία της Συνομοσπονδίας να παραμείνουν κλειστά από νωρίς το πρωί. Το αν θα υλοποιηθούν αύριο οι απειλές, όπως και τι σχεδιάζουν κάποιοι, θα αποκαλυφθεί…».
 
Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΜΕ κατηγορεί την ηγεσία της ΓΣΕΕ ότι επιχειρήθηκε «να στηθεί ένα συνέδριο νόθων αντιπροσώπων και εργοδοτών, κόντρα στα συμφέροντα των εργαζομένων» και είχε παρεμποδίσει τη διεξαγωγή του 37ου συνεδρίου στην Καλαμάτα.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:47