search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Όχλος έκαψε το σπίτι και σκότωσε πατέρα φερόμενου παιδεραστή ψάχνοντας για τον δράστη – Λίντσαραν λάθος άνθρωπο (Photos/Video)

28.03.2019 09:07
Όχλος έκαψε το σπίτι και σκότωσε πατέρα φερόμενου παιδεραστή ψάχνοντας για τον δράστη – Λίντσαραν λάθος άνθρωπο (Photos/Video)  - Media

 

Ο Χοσέ Οβιέδο είδε το εξαγριωμένο πλήθος να πλησιάζει το φτωχικό του σπίτι στην πόλη της Αργεντινής Κομοντόρο Ριβαντάβια με άγριες διαθέσεις. Βαστούσαν πυρσούς αναμμένους, ρόπαλα, καδρόνια, ξύλα, αλυσίδες και μεταλλικές ράβδους. Γρήγορα κατέβηκε στο δρόμο να τους ρωτήσει τι συνέβαινε και ποιον ψάχνουν.

Κάποιοι ανάμεσα σε φωνές βρισιές και απειλές του είπαν ότι ψάχνουν τον 26χρονο γιο του ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 12χρονο παιδί έξω από σχολείο.

Η συνέχεια ήταν μια και συμβαίνει πάντα όταν ο όχλος παίρνει το νόμο στα χέρια του. Το εξαγριωμένο πλήθος λίντσαρε τον Χοσε Οβιέδο και σε λίγα λεπτά πέταξε το καταματωμένο πτώμα του, σχεδόν γυμνό, μπροστά στο δρόμο. Ύστερα κάποιοι μπήκαν στο σπίτι να δουν εάν υπήρχε εκεί και κρυβόταν ο 26χρονος φερόμενος δράστης και αφού δεν τον βρήκαν, έβαλαν φωτιά στο οίκημα και έφυγαν.

Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που ο όχλος δολοφονούσε τον Χοσέ Οβιέδο και έψαχνε το γιο του, η αστυνομία είχε ήδη συλλάβει τον 26χρονο τον οποίο παρουσίασε στο 12χρονο θύμα και εκείνο ήταν κατηγορηματικό: «Όχι δεν είναι αυτός ο άνδρας που μου επιτέθηκε».

Ο όχλος είχε επιτεθεί είχε δολοφονήσει και είχε βάλει φωτιά στο σπίτι ενός λάθος ανθρώπου.

Τελικά η αστυνομία την ίδια ημέρα συνέλαβε 3 άνδρες ως ένοχους της επίθεσης στον 12χρονο. Ο 35χρονος Σιλβίνα Βέρα, ο Τζόναθαν Εζεκίελ Μπαρέρα και ο Φακούντο Σέντρα αναγνωρίστηκαν από το θύμα και λιγη ώρα μετά παραδέχτηκαν και οι ίδιοι την ενοχή τους.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50