search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:34
MENU CLOSE

«Πάω και με γυναίκες και με άνδρες και το καλύτερο δώρο που τους προσφέρω είναι ο οργασμός» δηλώνει γνωστό μοντέλο

28.03.2019 10:03
«Πάω και με γυναίκες και με άνδρες και το καλύτερο δώρο που τους προσφέρω είναι ο οργασμός» δηλώνει γνωστό μοντέλο - Media

 

Και όμως το αμφιφυλόφιλο σούπερ μοντέλο Κάρα Ντελεβιν, έχει ένα μεγάλο παράπονο: «Δεν έχω πάρει την αγάπη που θα ήθελα από καμία σχέση μου. Και έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες και μάλιστα τους έχω προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους οργασμούς της ζωής τους»

Από τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις η Κάρα έχει αναστατώσει κατά καιρούς τα χρηστά ήθη στις ΗΠΑ και την Αγγλία λέγοντας ότι κάνει σεξ και με άνδρες και με γυναίκες. Τώρα η ίδια λέει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να καθίσει σπίτι της και να ξεκουραστεί από το να πηγαίνει σε ξέφρενα πάρτι που διοργανώνονται για τα μοντέλα σε διάφορα κλαμπ.

Η Κάρα είναι και ηθοποιός. Μάλιστα έχει λάβει μέρος σε διάφορες ταινίες και έχει κάνει σχέση με διάφορους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Μάλιστα είναι γνωστή η θυελλώδης σχέση της με την ηθοποιό της ταινίας fast n furious, Μισέλ Ροντρίγκιεζ.

Το «μπαμ» το μεγάλο έγινε όταν τα ταμπλόιντ έγραψαν πως διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια της ποπ Ρίτα Όρα την οποία αποκαλούσε «σύζυγο».

Πέρασε και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη θετή κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις.

Η Κάρα σόκαρε περισσότερο όταν είπε σε συνέντευξη της: «Με τους άνδρες μαρέσει να είμαι υποταγμένη στο κρεβάτι και να με κάνουν ότι θέλουν αλλά με τις γυναίκες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν είναι παράξενο αυτό που μου συμβαίνει;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32