search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση της νεκρής φοιτήτριας: Για «σατανιστές» μιλά η οικογένεια

28.03.2019 14:24
Κι όμως, βρέθηκε - Στο Καματερό εντοπίστηκε το κλεμμένο περιπολικό - Media
 
Μια εξαιρετικά ανησυχητική τροπή παίρνει η υπόθεση της φοιτήτριας από τον Πύργο Ηλειάς που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω, με τις αρχικές εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της.
 
Όπως αποκαλύφθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, μήνυση κατ’αγνώστων για ανθρωποκτονία κατέθεσε η οικογένεια της άτυχης 22χρονης φοιτήτριας, έχοντας υποψίες ότι δεν πρόκειται περί αυτοκτονίας.
 
Η οικογένειά της θεωρεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία η οποία μάλιστα σχετίζεται με τον σατανισμό, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διερευνάται εάν η 22χρονη είχε σχέσεις με σατανισμό και δολοφονήθηκε στη διάρκεια κάποια σατανιστικής τελετής.
 
Στη μήνυση κατ’ αγνώστων που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με περίεργο τρόπο. Συγκεκριμένα, οι γονείς της φοιτήτριας θεωρούν ότι η ημερομηνία που εξέπνευσε το παιδί τους, η 20η Μαρτίου, ήταν η ημέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας, που για τους σατανιστές είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και τη γιορτάζουν με τελετές και σεξουαλικά όργια.
 
Αυτά τα στοιχεία αναφέρονται και στη μήνυση της οικογένειας, η οποία μελετάται από την εισαγγελέα.
 
Πηγή: enikos.gr/ΣΚΑΪ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:52