search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Γρηγοράκος: Ο Τσίπρας «αγρόν αγοράζει»

28.03.2019 14:26
Στο «Σωτηρία» με Covid ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος - Media

 

Για τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και το μήνυμα που εκπέμπει το ΚΙΝΑΛ μίλησε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 fm ο βουλευτής Λακωνίας της ΔΗΣΥ, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο Λ. Γρηγοράκος δήλωσε για τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα”, για να θυμηθούμε τον Φρανσούα Μιτεράν. Η χώρα βαδίζει στην έρημο, χωρίς να υπάρχει καμία προοπτική ανάκαμψης. Τα πάντα έχουν απονεκρωθεί, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την ανάπτυξη και ο κ. Τσίπρας “αγρόν αγοράζει”, πιστεύοντας ότι με την στρατηγική “περάστε κόσμε, ελάτε να φτιάξουμε γέφυρες” θα σωθεί. Στην Ευρώπη υπάρχουν δύο συντεταγμένα κόμματα, το Λαϊκό και το Σοσιαλιστικό. Οι Σοσιαλιστές έχουν ένα καθαρό πρόγραμμα, που δεν έχει σχέση με τις “γέφυρες” του κ. Τσίπρα. Οι γέφυρες χωρίς θεμέλια δεν έχουν καμία τύχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το γνωστό επικοινωνιακό παιχνίδι που στήνει -αυτή τη φορά ότι δήθεν παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα με την προστασία της πρώτης κατοικίας- πιστεύοντας ότι έτσι θα αλιεύσει ψήφους. Στη πραγματικότητα, ο κ. Τσίπρας οπισθοχώρησε, υιοθετώντας συμβιβαστικές λύσεις με τους δανειστές. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει σε μια διχαστική προεκλογική περίοδο γεμάτη ψέματα και κατηγορίες εναντίον των αντιπάλων, ενώ δεν υπάρχει καμία στρατηγική εξόδου από την κρίση. Αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν τα στελέχη του στον Έλληνα πολίτη για να τους ψηφίσει».

Αναφερόμενος στο μήνυμα που εκπέμπει το Κίνημα Αλλαγής, είπε:

«Στο έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το Σαββατοκύριακο, όλοι μαζί, θα εκπέμψουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, με καθαρές θέσεις, αφήνοντας πίσω τις αμφισημίες του παρελθόντος. Θα είμαστε ένα ενιαίο κόμμα, που θα έχει εκλέξει τα όργανά του. Θα πάμε συντεταγμένοι και συσπειρωμένοι στις εκλογές και πιστεύω ότι θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών. Όλοι θα υπηρετήσουμε τον ενιαίο φορέα και την κοινή μας στρατηγική, διότι είναι αδήριτη ανάγκη να προκριθεί και να υλοποιηθεί το δικό μας εθνικό σχέδιο. Δεν είμαστε με τις δυνάμεις του κρατισμού, του λαϊκισμού και των συντεχνιών, που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα το προβάλουμε στο συνέδριό μας, για να μπορέσει να μας εμπιστευτεί ξανά ο ελληνικός λαός. Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο και είναι αυτό των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών: “It’s time”.Ήρθε δηλαδή η ώρα να επιστρέψουν στην κοιτίδα τους όλοι όσοι εξαπατήθηκαν από τον κ. Τσίπρα και την παρέα του. Εμείς είμαστε για τους πολλούς, όχι για τους λίγους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:08