search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Champion ανακηρύχθηκε το NJV Athens Plaza για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού από το Annual Sustainability Summit

28.03.2019 14:45
Champion ανακηρύχθηκε το NJV Athens Plaza για τη συμμετοχή του  στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού από το Annual Sustainability Summit - Media
 
To Annual Sustainability Summit, διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά από το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE)
 
Τίτλος του φετινού Συνεδρίου ήταν “Innovation for Sustainability – Business leaders discussing how to embed innovative practices into the corporate sustainability strategy” και το παρακολούθησαν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και ΜΚΟ, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του MBA International, καθώς και εκπρόσωποι επίσημων φορέων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Το Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza ανακηρύχθηκε Champion για την συμμετοχή του ως Μέλος στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού.
Για την ανακήρυξη αυτή, η Γενική Διευθύντρια του ξενοδοχείου Βάνα Λαζαράκου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκριση αυτή, γιατί η συμμετοχή μας ως Μέλος στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού προέκυψε μετά από πολύ κόπο. Η πρωτοπόρα αυτή κίνηση, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη διαρκή δέσμευση του ξενοδοχείου και των εργαζομένων σε θέματα Αειφορίας. Στόχος της καθημερινής μας λειτουργίας είναι η μεγιστοποίηση των κοινωνικών και οικονομικών οφελών για την τοπική κοινότητα μέσα στην οποία δραστηριοποιούμαστε, η ενίσχυση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας και η μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον».
 
Σχετικά με το NJV Athens Plaza
To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες.
 
Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 300 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.
 
Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:33