search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41
MENU CLOSE

Προσπάθησε να τρομάξει τον σύζυγό της και κάηκε ζωντανή (Photos)

28.03.2019 15:24
Προσπάθησε να τρομάξει τον σύζυγό της και κάηκε ζωντανή (Photos) - Media

 

Έριξε βενζίνη πάνω στο σώμα της σε μια απόπειρα να τρομάξει τον σύζυγό της, ο οποίος την απατούσε, και τελικά κάηκε ζωντανή.

Πρόκειται για την 35χρονη μητέρα, Ambreen Hussain, που κρατούσε στα χέρια της ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο έβαλε φωτιά στην πίσω αυλή του σπιτιού της, στο Middlesbrough της Μ. Βρετανίας.

Ο σύζυγός της, Mobeen, προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες, χρησιμοποιώντας νερό και τα χέρια του.

Το τρομακτικό περιστατικό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του σπιτιού και το βίντεο έδειξε ότι η ίδια η μαμά περιέλουσε τον εαυτό της με βενζίνη που προοριζόταν για το σκούτερ του παιδιού της πριν υποστεί εγκαύματα σε περισσότερο από το 90% του σώματός της.

Οι γείτονες μάταια προσπάθησαν να την σώσουν. Η 35χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Newcastle Royal Victoria Infirmary μετά το περιστατικό που συνέβη το 2018, αλλά κατέληξε τέσσερις ημέρες αργότερα.

Τα βίντεο  από τις κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι ο σύζυγός της προσπάθησε να τη βοηθήσει και τύλιξε τα χέρια του γύρω της, προσπαθώντας να σβήσει τις φλόγες, δήλωσε ο υπεύθυνος επιθεωρητής Jeremy Commons της Cleveland Police.

Είπε ότι δεν υπάρχει «καμία ένδειξη ότι η σύζυγός του θα έκανε ό, τι έκανε».

Την ημέρα της φωτιάς, το ζευγάρι υποστήριξε και η 35χρονη πήγε στην κουζίνα.

Ο κ. Hussain είπε ότι είδε τη σύζυγό του να «χύνει κάτι πάνω της» και στη συνέχεια «άρπαξε αμέσως φωτιά».

«Δεν νομίζω ότι σκόπευε να πυρποληθεί – νομίζω ότι απλά προσπαθούσε να με τρομάξει», είπε.

Καταγράφοντας μια ετυμηγορία, ο ιατροδικαστής δήλωσε: «Ο θάνατός της αποδόθηκε σε ένα ατύχημα που συνέβη λόγω ενός κινδύνου που ελήφθη οικειοθελώς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41