search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Γιούλη Ζήκου: Έπαθα ανεύρυσμα, με έσωσε ο σκύλος μου

28.03.2019 16:37
Γιούλη Ζήκου: Έπαθα ανεύρυσμα, με έσωσε ο σκύλος μου - Media
 
Η ηθοποιός Γιούλη Ζήκου η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο με ανεύρυσμα εγκεφάλου σώθηκε επειδή την κρίσιμη στιγμή ήταν δίπλα της ο σκύλος της, όπως δήλωσε.
 
«Με έσωσε ο Ρομέο και είμαι πολύ συγκινημένη γι’ αυτό. Το συμβάν έγινε νυχτερινή ώρα και ήμουν μόνη στο σπίτι, αφού ο Γιάννης απουσίαζε για ανειλημμένη υποχρέωση στην επαρχία. Έπεσα κάτω στο πάτωμα και ο Ρομέο ήρθε κοντά μου και άρχισε να με γλείφει. Βλέποντας, όμως, ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ και ήμουν σε κακό χάλι, άρχισε να γαβγίζει όσο πιο δυνατά μπορούσε και να χτυπάει δυνατά με τα πόδια του την κεντρική πόρτα. Έτσι τον άκουσαν οι συγγενείς μου, που μένουν στον κάτω όροφο του σπιτιού, και ανέβηκαν να δουν τι συμβαίνει. Με μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκα, και ευτυχώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό όσο πιο νωρίς γινόταν» ανέφερε η ηθοποιός – θεατρολόγος μιλώντας στην Espresso.
 
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ηθοποιού, στο δημόσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ακόμη, βρέθηκαν τα δύο αδέλφια της, η Μαρία και ο Κώστας Ζήκος, ο οποίος είναι διακεκριμένος νευρολόγος-ψυχίατρος, και φυσικά ο σύζυγός της Γιάννης Μόρτζος.
 
Οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες, λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή της, αλλά όσο περνούν οι μέρες η κατάστασή της βελτιώνεται σταθερά.
 
Πληροφορίες: enikos.gr/Espresso
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33