search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Βροχή δικογραφιών στη Βουλή

28.03.2019 17:37
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το φορολογικό νομοσχέδιο - Media

 

Δικογραφίες για πολυσυζητημένες υποθέσεις με πολιτικά πρόσωπα «συρρέουν» στην Βουλή.

Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται εκείνη που σχηματίστηκε για την τηλεφωνική συνομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την αποκάλυψή για το δάνειο του πρώτου ύψους 100.000 ευρώ από την Attica Bank.

Η δικογραφία είχε σχηματιστεί μετά και την κατάθεση του κ. Στουρνάρα στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και το σάλο που είχε προκληθεί περί παράνομης εγγραφής της συνομιλίας από τον κ. Πολάκη χωρίς τη συγκατάθεση του συνομιλητή του.

Στη Βουλή διαβιβάστηκε και η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου στο πλαίσιο του «πολέμου» που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους μετά τους υπαινιγμούς του κ. Καμμένου για συνεργασία με τον Τζορτζ Σόρος.

Πλέον μένει να φανεί κατά πόσο θα κινηθούν διαδικασίες συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής για κάποιες εξ αυτών των δικογραφιών, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:59