search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:08
MENU CLOSE

Πατέρας 22χρονης φοιτήτριας: Ξεκίνησα έρευνα για το θάνατο της κόρης μου

28.03.2019 18:13
Πατέρας 22χρονης φοιτήτριας: Ξεκίνησα έρευνα για το θάνατο της κόρης μου - Media

 

Νέα τροπή παίρνει ο μυστηριώδης θάνατος της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο μέλη σατανιστικών οργανώσεων να την επηρέασαν ψυχολογικά.

Στο OPEN TV και τον Αλέξανδρο Καλαφάτη μίλησε αποκλειστικά ο πατέρας της 22χρονης. «Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει: «Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα ο εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία σκηνοθετημένη». Στην ερώτηση αν σατανιστές έμπλεξαν την κόρη του, απαντά ότι πάντα γίνονται επιλογές και δεν παίρνουν τυχαία άτομα.

Πάντως, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε την έρευνα για τον θάνατο 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω το περασμένο Σάββατο. Η συγκεκριμένη εντολή δόθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Η 22χρονη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω το βράδυ το περασμένου Σαββάτου.Μάλιστα οι αστυνομικοί του Α.Τ Αιγάλεω ανέλαβαν αρχικά την υπόθεση και εκτίμησαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο ιατροδικαστής, Σωτ. Μπουζιάνης, ο οποίος και διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας. Τόνισε, επίσης, ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα, αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:07