search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:31
MENU CLOSE

Ιταλία: Ωδείο στο Ριάντ θα ανοίξει η Ακαδημία της Σκάλας του Μιλάνου

29.03.2019 07:35
Ιταλία: Ωδείο στο Ριάντ θα ανοίξει η Ακαδημία της Σκάλας του Μιλάνου - Media

 

Η Ακαδημία της Σκάλας του Μιλάνου ενέκρινε ένα σχέδιο για τη δημιουργία στο Ριάντ, στη Σαουδική Αραβία, ενός ωδείου που θα δεχτεί 600 παιδιά, τα οποία θα πλαισιώνουν δάσκαλοι του περίφημου ιταλικού θεάτρου όπερας, μετέδωσαν σήμερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το σχέδιο για το ωδείο του Ριάντ εγκρίθηκε την Τρίτη από το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Ακαδημία Τεχνών και Επαγγελμάτων του Θεάτρου της Σκάλας, υπό την προεδρία του Αλεξάντερ Περέιρα, σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα Il Sole 24 Ore.

Η συμφωνία της Σκάλας με το Ριάντ αφορά μια χρηματοδότηση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων, από τα οποία τρία εκατομμύρια έχουν ήδη καταβληθεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μελλοντικό ωδείο του Ριάντ θα ανοίξει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο του 2019 και θα προσφέρει μαθήματα ωδικής και μουσικής όπως και μαθήματα χορού για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 10 ετών.

Η Ακαδημίας της Σκάλας θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα κατάρτισης επαγγελματιών του ζωντανού θεάματος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:31