search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:57
MENU CLOSE

Κυνηγοί πατέρας και γιος, δολοφονούν εν ψυχρώ αρκούδα που κοιμόταν μαζί με τα μικρά της – Σκληρό Video

29.03.2019 07:44
Άλλη μία αρκούδα νεκρή στην Εγνατία - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε δάσος στη χιονισμένη Αλάσκα στην περιοχής Εσθέρ Άιλαντ. Οι δυο άνδρες εντόπισαν την αρκούδα μαζί με τα μικρά της σε μια μεγάλη κουφάλα ενός δέντρου και την πυροβόλησαν εν ψυχρώ την ώρα που βρισκόταν σε χειμερία νάρκη. Στη συνέχεια με τα μαχαίρια τους κατέσφαξαν τα τρία μικρά. Είναι μάλιστα τόσο υπερήφανοι για το σπουδαίο κατόρθωμα τους που αρχίζουν να αλληλοσυγχαίρονται και να κάνουν μεταξύ τους «hi-5»

Το λευκό χιόνι γύρω από το δέντρο έχει βαφτεί κατακόκκινο από το αίμα των αθώων ζώων. Οι δυο άνδρες στη συνέχεια μεταφέρουν την αρκούδα πιο δίπλα και αρχίζουν να τη γδέρνουν. Μάλιστα αισθάνονται τόσο καλά για αυτό που έκαναν που λέει  ο ένας στον άλλον ότι αποκλείεται οι αρχές να ανακαλύψουν ποιος το έκανε.

Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Το δασαρχείο είχε τοποθετήσει κάμερα σε ένα δέντρο απέναντι από την κουφάλα όπου έμεναν οι αρκούδες προκειμένου να τις παρακολουθούν για να ολοκληρώσουν μια εργασία. Η κάμερα κατέγραψε το έγκλημα.

Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση και 20.000 δολάρια πρόστιμο ενώ ο γιος υποχρεώθηκε σε κοινωνική εργασία. Και στους δυο αφαιρέθηκε η άδεια κυνηγιού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10