search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:57
MENU CLOSE

Νοσταλγική φωτό της εκπομπής «3 στον Αέρα» – Ποιος είναι ο μονος που έμεινε εκτός πολιτικής

29.03.2019 08:57
Νοσταλγική φωτό της εκπομπής «3 στον Αέρα» - Ποιος είναι ο μονος που έμεινε εκτός πολιτικής  - Media

 

Μια vintage φωτογραφία του Νοεμβρίου 1986 που ανέδειξε το iefimerida και δείχνει τους πρωταγωνιστές δημοσιογράφους της τότε ενημερωτικής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης ( ΕΤ1) που είχε τίτλο «3 στον αέρα».

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Νάσο Αθανασίου, Σεμίνα Διγενή, Γιώργο Παπαδάκη (όρθιος με μουστάκι).

Ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου κάποια στιγμή αποχώρησε από την εκπομπή και την θέση του πήρε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δημαράς.

Τρείς από τους παρισταμένους δημοσιογράφους βρέθηκαν στην πολιτική: Ο Νάσος Αθανασίου είναι νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Δημαράς υπήρξε πρώην βουλευτής ΔΗΚΚΙ και ΠΑΣΟΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και η Σεμίνα Διγενή ετοιμάζεται να κατέλθει στον στίβο της πολιτικής ως υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, στις ευρωεκλογές 2019.

Αυτό σημαίνει ότι απομένει μόνο η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαδάκη για να συμπληρωθεί το team της παλιάς εκπομπής «3 στον αέρα» (1986-88) και δείχνει την εξαιρετική προτίμηση που δείχνουν τα κόμματα στους δημοσιογράφους.

Πάνω από 10 δημοσιογράφοι θα είναι υποψήφιοι και στις εκλογές 2019, τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο και σε ευρωεκλογές και εθνικές.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:56