search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:46
MENU CLOSE

Βόλος: Όταν έλειπαν όλοι, αποπλάνησε την  5 ετών ανιψιά του

29.03.2019 12:00
Βόλος: Όταν έλειπαν όλοι, αποπλάνησε την  5 ετών ανιψιά του - Media

 

Συνεχίζεται την Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου η δίκη του 40χρονου από τα Φάρσαλα, ο οποίος κατηγορείται πως το καλοκαίρι του 2015 αποπλάνησε την 5χρονη τότε ανιψιά του μέσα στο σπίτι των γονέων της μικρής, όταν έλειπαν όλοι.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η εκδίκαση της υπόθεσης διακόπηκε για σήμερα, λόγω κωλύματος του προέδρου του ΜΟΔ Βόλου. Ο 35χρονος τότε άνδρας, φέρεται να χάιδευε το παιδί σε διάφορα σημεία του σώματος του, όπως στο λαιμό, στα χέρια και στα πόδια, να το θώπευε και αλλού, ενώ επίσης φέρεται να του έβγαλε και τα ρούχα του, αφήνοντας το γυμνό.

Ο άνδρας κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, αφού φέρεται να προέβη στις παραπάνω πράξεις, για πάνω από μια φορά. Συγκεκριμένα ο άνδρας που είναι αδελφός του πατέρα του 10χρονου πλέον κοριτσιού, εκμεταλλευμένος την απουσία άλλων ενηλίκων στο σπίτι που διέμενε η ανήλικη στα Φάρσαλα, τη θώπευε κατ’ επανάληψη.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος που είναι Έλληνας, είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και στη διαδικασία που διεκόπη, εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:46