search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:13
MENU CLOSE

Game of Thrones: Η Σάνσα Σταρκ παραδέχεται δημόσια ότι την ελκύουν και οι γυναίκες (Video & Photos)

29.03.2019 15:39
Game of Thrones: Η Σάνσα Σταρκ παραδέχεται δημόσια ότι την ελκύουν και οι γυναίκες (Video & Photos) - Media

 

Λίγες μέρες πριν την προβολή του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones, η Σόφι Τέρνερ φωτογραφίζεται και μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της στο περιοδικό Rolling Stones και κάνει όλα τα social media να ασχολούνται μαζί της!

«Όλοι πειραματιζόμαστε. Είναι μέρος της διαδικασίας του να μεγαλώνεις. Αγαπώ ψυχές, όχι φύλο», δηλώνει η ηθοποιός στο περιοδικό, ποζάροντας με την αδερφή της στο Game of Thrones – αλλά και στη ζωή όπως λέει- Μέισι Γουίλιαμς (Άρια Σταρκ).

«Αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη στην ψυχή από τη βιολογική μου ηλικία. Αισθάνομαι ότι έχω ζήσει αρκετά, ώστε να μπορώ να ξέρω. Έχω γνωρίσει αρκετούς άντρες, ώστε να μπορώ να ξέρω. Έχω γνωρίσει αρκετά κορίτσια, ώστε να μπορώ να ξέρω», ανέφερε η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» και με αυτή της τη δήλωση ξεσήκωσε θύελλα σχολίων στα social media.

Όταν της ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένη, η νεαρή ηθοποιός διευκρίνισε: «Όλοι πειραματιζόμαστε. Είναι μέρος της διαδικασίας του να μεγαλώνεις. Αγαπώ ψυχές, όχι φύλο».

 

Πάντως, η Σόφι Τέρνερ έχει αρραβωνιαστεί με τον τραγουδιστή Τζο Τζόνας και δηλώνει έτοιμη να ανέβει τα ιερά σκαλιά της εκκλησία, παρότι βρίσκεται στην ηλικία των 23 χρόνων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33